Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az INA jó negyedéves eredménye tolja a Molt, tegnap már 25 ezer forinton zárt az olajpapír, az erő ma is kitarthat, bár közeledik a 25250-es ellenállás, ami megállíthatja az emelkedést.

Ma lesz először a Magyar Telekom osztalékszelvény nélkül. Ha nagyobb lett volna a lelkesedés Amerikában, akkor lehetséges lenne, hogy kisebbet essen, mint az 50 forintos osztalék, hiszen már tegap is elkezdte a lefelé mozgást. Ma is nagy forgalom, az adóoptimalizálás miatti átkötések várhatók, a papír 560 forinton készül nyitni. Ezt leszámítva viszont a piacon tegnap nagyon alacsony volt a forgalom, és ebben ma sem látszik változás.

Az OTP nagyon beállt a 6340-6350 körüli szintre, csak a külföldi piacok fogják ma is mozgatni, vagyis egyelőre nem látszik markáns változás a bankpapír megítélésében.

A forint nem mozdult a tegnapi szintről, egy euró 264 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!