Júliusban a várakozásokat meghaladó módon, több mint egy éve a legnagyobb mértékben, az előző havihoz képest két százalékkal nőtt a tartós fogyasztási cikkek megrendelése az Egyesült Államokban.

A kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 2,84 százalék, az S&P-500 index 2,78 százalék, a Nasdaq Composite 2,88 százalék emelkedést mutatott.

Kedden az indexek a hatodik egymást követő napon veszteséggel zártak annak ellenére is, hogy a kereskedés az előzőleg elszenvedett veszteségek pozitív korrekciójával indult: a DJIA-30 1,29 százalékkal, az S&P-500 1,00 százalékkal, a Nasdaq Composite 0,44 százalékkal gyengült.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!