Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Kicsi esés várható a tőzsdén, miután tegnap elfogyott a lendület - egyelőre azonban ez természetesnek vehető egy ekkora mozgás után - mondta Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
Az OTP és a Mol is visszajött tegnap nap végére, és ha ma kap egy megerősítést mondjuk 1-2 százalékkal alacsonyabb záróárakban az esés, az elég komoly fordulós jel. Ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem tudunk fölmenni később a tegnapi csúcsokig, csak már nem lesz erő a meghaladásukra - vélekedett az üzletkötő.

Hétfőn kereskedési szünet lesz Amerikában, ami egybeesik a hó végével, keddtől pedig az alapkezelők és más piaci szereplők is megérkeznenk a szabadságról, és kiderülhet, mennyire volt megalapozott a nyári rally. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!