Nagyon erős a forint

Csak fillérekkel mozdult el a forint árfolyama kedd reggelre a bankközi devizapiacon.
Domokos László, 2017. augusztus 22. kedd, 07:24
Fotó: Reuters

Az eurót 7 óra tájban 303,27 forinton jegyezték a hétfő esti 303,31 forinttal szemben.

A dollár árfolyama 256,64 forintról 256,85 forintra kúszott fel, a svájci frank pedig előző esti kurzusán, 266,56 forinton forgott - írta az MTI.

A forint piacát kedden az MNB monetáris tanácsának kamatdöntése és az ülésről kiadott közlemény mozgathatja. Vannak olyan vélemények, hogy a nemzeti bank túl erősnek tartja a forintot, és nem szeretné 300 forint közelében látni a magyar valuta árfolyamát.

Az euró kissé gyengült a dollárral szemben, az európai valutát 1,1805 forinton jegyezték a hétfő esti 1,1812 dollár után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK