Kiszáradtak a piacok, a külföldi tőzsdéken jellemző tingli-tanglizást követheti a BUX is. Most nagyon lefelé áll a világ, vagyis mi is eséssel nyithatunk - mondta Nyári Zsolt a KBC Securities üzletkötője. A magyar piacon a vételi oldalon már egy ideje csak a hazai kisbefektetők állnak, erősebb külföldi nettó vevő nincs, így már egy kisebb eladói megbízás is beboríthatja a piacot - mint láttuk azt pénteken az OTP-nél.Nem tudom meddig bírják energiával - tette hozzá a hazai befektetőrétegre célozva az üzletkötő.Jelen helyzetben a Magyar Telekomban lát Nyári a legtöbb fantáziát, egy napok óta jelen lévő eladónak "köszönhetően" van ilyen nyomott áron az árfolyam. A Molnál a napon belül jelentősen lefelé korrigáló olaj tükrében nem várható pozitívum. Az OTP-t pedig nagyon gyengének érzi a KBC üzletkötője.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!