Nagyon megugorhat az Alteo árbevétele

Jól haladnak az Alteo energia megrendelései - jelentette be a cég.
NAPI, 2010. november 19. péntek, 08:04
Fotó:

Az ALTEO-csoport közel 6 milliárd forint árbevételt érhet el az év egészét tekintve, a tavalyi mintegy 1,3 milliárd forint után - közölte a társaság közleményben a Napi Gazdasággal.
 
Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. saját tőkéje szeptember 30-án 1,107 milliárd forintot tett ki a tavaly év végi 922 millió forinttal szemben. Ebben nincs benne a harmadik negyedévet követően végrehajtott további 317 millió forintos tőkeemelés.
 
Az ALTEO-csoport energiakereskedelmi üzletága a terveknek megfelelően bővült ebben az évben, míg a jövő évi fogyasztói portfólió kiépítés sikeresen zajlik - a cég közlése szerint miután a szerződések már októberben meghaladták a 2010-es szerződésállomány volumenét.

Az idei 43 gigawatt várható villamosenergia-értékesítési volumen jövőre akár 30-40 százalékkal is emelkedhet - közölte a közleményben ifj. Chikán Attila, a társaság vezérigazgatója.
 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK