Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Új rekordra, 1,4153 dollárra emelkedett az euró jegyzése kedden. A zöldhasúnak ezúttal az adott nagy pofont, hogy a Conference Board által számított amerikai fogyasztói bizalmi index szeptemberben 105,6 pontról a közel kétéves mélypontot jelentő 99,8-re zuhant, szemben a várt, 104,3 pontos értékkel. A lakáspiaci forgalom augusztusban szintén jelentősen, 4,3 százalékkal esett a júliusi 0,2 százalékos csökkenés után, ám a piac nagyobb, 4,6 százalékos csökkenésre számított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!