Az eurót péntek este nyolc óra előtt 314,34 forinton, a dollárt 275,44 forinton, a svájci frankot 283,89 forinton jegyezték, ami a forint sorrendben 0,53 százalékos, 0,45 százalékos és 0,21 százalékos gyengülésének felel meg napi kezdőárfolyamához képest.

A hét eleje óta a forint az euróval szemben 0,79 százalékkal, a dollárral szemben 1,30 százalékos, a svájci frankkal szemben pedig 0,07 százalékos veszteséget szenvedett el.

Az év eleje óta a forint euróban fél százalékos, dollárban öt százalékos, svájci frankban pedig két és fél százalékos nyereségben áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!