Nagyot erősödött a dollárral szemben a forint

A dollárral és a svájci frankkal szemben erősödött a forint, míg az euróval szemben - némi délutáni gyengülést követően - visszatért a hétfői szintek közelébe kedd estére.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 14. kedd, 19:58
Fotó: Stocksnap

Kedd este nyolc óra előtt néhány perccel az eurót 311,80 forinton jegyezték, ami nagyjából a hétfő késő délutáni szintnek felel meg. A devizapár napközben 311,45 és 312,19 forintos sávban mozgott.

A svájci frank jegyzése a reggeli 268 forintról 267,19 forintra erősödött, ami 0,4 százalékos eltérést jelent a hétfői szintekhez képest. A dollárral szemben jelentősebb, 1,1 százalékkal erősödött a magyar pénz, a jegyzés kedd este 264,26 forintnál járt.

Kedden 1,2 százalékkal gyengült a dollárra az euróval szemben, kedd este 1,1801 dolláron jegyezték a közös európai pénzt.

(A BÉT-en a Molnak volt a legrosszabb napja.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK