Nagyot esett a 3 hónapos DKJ-hozama

Az ÁKK mai aukcióján a három hónapos diszkontkincstárjegy 7,71 százalékon kialakult átlaghozama 28 bázisponttal volt alacsonyabb, mint az egy héttel ezelőtti árverésen regisztrált benchmark.
Kummer Krisztián, 2003. január 14. kedd, 12:36
Fotó:

Az ÁKK 25 milliárd forintnyi felajánlására 63,7 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok, a központ 56 ajánlatot fogadott el a beérkezett 162-ből. Az elfogadott hozamok 7,65 és 7,75 százalék között voltak, a kialakult 7,71 sázalékos átlaghozam 5 bázisponttal maradt a tegnapi másodpiaci benchmark alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK