A 3 hónapos futamidejű DKJ-k az egy héttel korábbinál 28 bázisponttal kisebb, a tegnapi referenciahozamnál pedig 11 bázisponttal magasabb, 8,21 százalékos átlaghozam, illetve 2,7-szeres túljegyzés mellett keltek el. Az elfogadott hozamok 8,00-8,28 százalék között szóródtak, az Államadósság Kezelő Központ 25 milliárd forint értékben adott el diszkontkincstárjegyet.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!