Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 9,9 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest. Az Egis nagyot esett és a forgalma is csökkent, a részvények 2,6 százalékos mínusz után 26 995 forinton zártak. (A befektetők november 5-ig ajánlhatják fel a Servier-nek Egis-részvényeiket papíronként 28 ezer forintért.)

A Mol 0,5 százalékkal 14 900 forintra csökkent, 1,7 milliárd forintos forgalomban. Emellett a bukók között vol még a Magyar Telekom, amelynek részvényei 656 millós forlgalomban 0,7 százalékos esés után 299 forintnál állt meg.

Ezzel szemben az OTP és a Richter pluszban zárta a napot: előbbi 0,4 százalékos drágulás után 4520 forinton zárt 5,5 milliárd forintos forgalom mellett, utóbbi 0,7 százalékos emelkedés után 4140 forintra drágult, a részvények forgalma 1,6 milliárd forintot ért el.

Az EMÁSZ papírjai az elmúlt napok nagy rallyja után 10,1 százalékot, az Elmű pedig 11,5 százalékot zuhant. Mint azt korábban megírtuk, a két energiacég papírjai azért rallyiztak, mert befektetők arra spekuláltak, hogy az állam vételi ajánlatot tesz ezen vállalatok részvényeire. A kedélyeket az hűtötte le, hogy az Index.hu értesülése szerint más közműszolgáltatók szerepelnek a kormány étlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!