Nagyot hajrázott az OTP és a Richter

A napközbeni helybenjárást követően késő délután ívelt fel a BUX amely így 1,8 százalékos többlettel hajszállal napi maximuma alatt, 17 986,10 ponton zárt.
Napi.hu, 2014. május 7. szerda, 17:25
Fotó: Napi.hu

Az indexet a nap végén főleg az OTP és a gyorsjelentésével szerdán előrukkoló Richter részvényei húzták fel. A bankpapírok 2 százalékkal 4399, a gyógyszergyártó részvényei 3,5 százalékkal 3928 forintra ugrottak. Drágult a másik két blue chip is, a Mol 1,3 százalékkal 12 900, a Telekom 0,3 százalékkal 328 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK