Nagyot nő az Equilor

Állomány-átruházás keretében több mint 23 ezer fővel bővül az Equilor Befektetési Zrt. ügyfélköre, miután az MNB engedélyezte a keszthelyi székhelyű Pláninvest Zrt. ügyfeleinek átvételét - adta hírül a brókercég.
Domokos László, 2017. szeptember 4. hétfő, 14:31
Fotó: Napi.hu

Jóváhagyta az MNB, hogy az 1990-ben alapított Equilor Befektetési Zrt. átvegye a keszthelyi székhelyű Pláninvest Zrt. több mint 23 ezres ügyfélállományát, miután az 1998-ban alapított Pláninvest a befektetési, valamint a kiegészítő befektetési szolgáltatásának megszüntetéséről határozott.

Így a keszthelyi szolgáltató összes ügyfele átkerülhet az Equilorhoz, és az általa kezelt mintegy 100 milliárd forintos ügyfélállomány 12 milliárd forinttal bővülhet.

Az Equilor több mint tizenöt éve foglalkozik portfólió- és vagyonkezeléssel, és több mint húsz éve vállalati pénzügyi tanácsadással. A cég teljes jogú tagja a budapesti, a varsói és a prágai értéktőzsdének.

A Pláninvest ügyfelei közvetlen tájékoztatást kapnak az állomány-átruházás lépéseiről, a szükséges tennivalókról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK