A cég beszámolója szerint a kimagasló bevételnövekedés több tényezőnek tudható be, így a folyamatos szerződések árindexálása, a BKV-BKK Futár projektjének kiszámlázása, illetve a licenszek értékesítésének elindulása növelték az árbevételt. A kedvező számokhoz az is hozzájárult, hogy a Synergon tavaly hat társaságot vásárolt fel, melyeknek eredménye megjelent már az első negyedéves eredményekben.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!