Nagyot romlott a hangulat, újra ütik a magyar piacot

A reggeli emelkedés délutánra elpárolgott a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX index ismét esik.
NAPI, 2011. augusztus 10. szerda, 13:49
Fotó:

Koradélutánra elpárolgott a jó hangulat a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX index háromnegyed kettőkor már egyszázalékos mínsuzban járt. Az OTP részvények közel 2 százalékos csökkenést követően 4390 forinton járnak, a Molt 50 forint mínuszban, 16 800 forinton adják a befektetők.

A Magyar Telekom 502 forinton stagnál. Az Egis 4 százalékkal, 16 225 forintra zuhant gyorsjelentését követően, a Richter sem áll jól, afüggetlen gyártó papírjai 575 forinttal lettek olcsóbbak, 34 025 forintig esett árfolyamuk.

2,8 százalékkal, 730 forintra erősödtek a CIG részvényei, az FHB is enyhén felfelé mozdult el, 671 forintos árfolyama 6 forinttal haladja meg a keddi záróértéket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Proszto, 2011.08.10 15:38

Ami a pénzpiacon folyik,köze sincs a bizalmatlansághoz!A gátlástalan nyerészkedők világát éljük,mivel a pénzpiac megreformálása elmaradt!Teljesen mindegy,hogy van-e sapka rajtunk,vagy nincs!Ez a dolog már túlmutat ezen!A semmittevés csak gyorsítja a helyzetet!TIKK-TAKK-TIKK-TAKK
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Veczelin, 2011.08.10 14:53

Tegnap lengették meg a fehérzsebkendőt az ablakban, hogy jöhet a támadás a magyar részvények ellen. Úgy látszik volt, aki fiegyelte, és észrevette az integetést, hát itt a támadás!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html