Nagyot ugorhat az OTP és a Mol

Felfelé fog mozdulni nyitásban a BUX, az ázsiai tőzsdék pozitív teljesítménye után a DAX is 1-1,5 százalékos emelkedéssel készül nyitni. Az emelkedés jó része már nyitásban meglehet - vélekedett Králik István a KBC üzletkötője.
NAPI, 2011. április 20. szerda, 08:56
Fotó:

A devizaárfolyamok is azt mutatják, hogy a hangulat kedvezőbbre fordult a tőkepiacokon - tette hozzá, a dollár és a svájci frank tovább gyengült.

A magyar piac szépen visszatesztelte az emelkedő csatorna alját és az emelkedő trendben maradt, továbbra is ez érvényes. Főleg az OTP fest jól. A bankpapír jóval magasabban készül nyitni, s ha külföldi vételek is megjelennek, akkor 6200-6300 közé is felhúzhatják.

A Mol is jóval magasabban készül nyitni, mint 23900-as tegnapi záróára, 3 százalékos plusz az olajpapírban is benne lehet a mai napra.

A gyógyszerpapíroknál és a MTelekomnál kisebb lehet az emelkedés mértéke.

A forint is szépen visszajött, 265,7 jelenleg egy euró, ez is lecsoroghat a nap folyamán 265-ig - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK