Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az EU-csúcs eredményei jelentős emelkedést hoztak a nemzetközi tőzsdékre és ez megtette hatását a leminősítéstől rettegő magyar piacon is. A kereskedés első órájának végére nagyjából oda kapaszkodtak vissza az árfolyamok a BÉT-en, ahol a szerda délutáni esés előtt jártak. A BUX index a tegnapi záráshoz képest 2,8 százalékos emelkedésben jár, 17 855 ponton. Az OTP ugrotta a legnagyobbat, a bankpapír árfolyama már 3650 forintos korábbi csúcsát teszteli. A Mol 2,56 százalékos pluszban jár, 17 250 forintig sikerült visszakapaszkodnia az árfolyamnak, a Magyar Telekomtól viszont csak egy stagnálásra futotta, 524 forinton.

A Richter 1,7 százalékkal lett drágább, 35 895 forinton veszik, az Egis 18 700 forinton stagnál.  A Synergon 7 százalékot meghaladó mértékben drágult, a cég vezérigazgatója a Napi Gazdaságnak nyilatkozva elmondta,  jövőre nyereséges is lehet a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!