Miközben a Lehman Brothers és a Bear Stearns a vártnál jobb eredményről számolt be, a Morgan Stanley visszeső nyereségről adott ki gyorsjelentést. A társaság a novemberrel zárult negyedévben 732 millió dollár nettó eredményt ért el, szemben az egy évvel kroábbi 870 millió dollárral. A nyereséget az ingatlan-üzletág és az elbocsátások költségei is megtépázták. A részvényenkénti eredmény 78 centről 67-re zuhant, ám az átszervezés költségeit nem tartalmazó 81 centes EPS meghaladta a piac által prognosztizált 75 centet.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!