Nap végén még hajráztak a Wall Streeten

A DJIA és a Nasdaq 0,4, az S&P 500 0,5 százalékos pluszban zárt kedden.
NAPI, 2010. szeptember 28. kedd, 22:11
Fotó:

Az irányadó indexek esésével kezdődött a kereskedés kedden New Yorkban, s a hangulatot csak rontották a vártnál kedvezőtlenebb makroadatok, ám a nap végére így is plusszos lett a mérleg.

A gyógyszeripari papírok iránti érdeklődést növelte, hogy a Wallgreen a vártnál is dinamikusabb profitnövekedésről adott hírt, ráadásul a legnagyobb gyártók közölték, egy korábban számukra kedvezőtlen bírósági ítélet ellen fellebeztek, ügyüket újratárgyalják.

Az árupiacon vegyes napot zártak kedden, az arany újabb csúcsot futott, 1300 dollár feletti uniánkénti jegyzéssel, az olaj azonban némiképp leértékelődött, s 76 dollár közelében zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK