Napsütéses hangulat uralkodik Európában

Jó hangulat uralkodik Európában, a fő nyugat-európai indexek nyereségben állnak.
NAPI, 2011. május 11. szerda, 11:38
Fotó:

Az FTSE 100 0,3, a DAX 0,7, a CAC-40 pedig 0,5 százalékos pluszban áll.

A londoni indexet a HSBC fogta vissza, a bank papírjai 1,2 százalékot estek, miután a pénzintézet 2,5 milliárd dolláros költségcsökkentési tervet jelentett be 2013-ig, a tervezett szerkezetátalakítási stratégiája részeként.

Némtországban a Porsche Automobil Holding SE részvényei 1,9 százalékkal drágultak, miután a Morgan Stanley felminősítette a cég papírjait.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK