Ne ma várjunk nagy csodát

A DAX index felfelé készül nyitni, ennek ellenére nem várható nagy optimizmus ma a BÉT-en.
NAPI, 2011. november 9. szerda, 08:58
Fotó: Napi.hu

Az olasz kötvényhozamok olyan szintre kezdenek kerülni, ahol már lassan segítségre szorul az ország, a DAX index ellenére pluszban készül nyitni. Így enyhe pozitív nyitás várható a magyar piacon is. Az emelkedés azonban nem valószínű, hogy tartós lenne - mondta Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. szakértője.

A Richter tegnap a jó eredmény ellenére gyengélkedett, a Magyar Telekom holnap jelent, a részvény úgy viselkedik, mintha a befektetők nagyon félnének a negyedéves adatoktól.

A forint éves csúcsainak közelében tartózkodik, s nem mutatott ma reggel sem erőt,ez az egész magyar részvénypiac számra kedvezőtlen jel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK