Ne számítsunk emelkedésre

Tegnap elolvadt a jókedv az amerikai piacokon, s ez nyomhatja rá a bélyegét a mai kereskedésre a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. október 20. csütörtök, 08:54
Fotó: Napi.hu

A DAX másfél százalékos mínuszban készül nyitni, az ázsiai tőzsdék 2 százalék körüli esést produkáltak, így nem nagyon lehet emelkedésre számítani a mai kereskedésben a Budapesti Értéktőzsdén - mondta Vaszkó Szabolcs, az Erste Befektetési Zrt. szakértője a Napi Gazdaságnak. A hétvégi EU-csúcs előtt a befektetők láthatóan óvatosak, a rossz hangulat elsősorban a bankrészvények, így az OTP árfolyamán éreztethetik hatásukat. A mai makroadatok közül az amerikai  munkaerő piaci adatok, illetve a Philly Fed index lehetnek fontosabbak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK