Ne várjunk új csúcsokat

Csökkenő forgalom várható a tőzsdén, a magyar piacon folytatódhat a tetőzési folymat, az OTP 4900 forinton készül nyitni.
NAPI, 2009. szeptember 1. kedd, 08:54

Csökkenő forgalom várható a hazai tőzsdén, már egyedi papírban nem láttunk új csúcsot, folyik a nagy rally utáni tetőzés - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Látható, hogy ezeken a szinteken már a flow kezd elhalni. Kérdés, hogy ha ismét élénkül a forgalom, azzal merre tud elindulni a piac? Az üzletkötő szerint a fáradó piacokat csak egy korrekció tudná élénkíteni.

A tegnapi hóvégi meghúzás után oldalazás várható a BÉT-en, az OTP 4900-on készül nyitni, a Mol pedig 14750 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK