Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az arany január eleje óta 16 százalékkal, az elmúlt 12 hónapban pedig 41 százalékkal drágult; a nap folyamán az unciánkénti ár elérte 603 dollárt, ennél magasabban utoljára 1980 decemberében állt. Elemzők szerint az ármelkedést elsősorban az újra a történelmi csúcs közelébe (69 dollár fölé) emelkedő olajár, a dollár árfolyamának kiszámíthatatlansága, az infláció és az iráni helyzet miatti aggodalom idézte elő. A Goldman Sachs elemzői 2006 végére nem tartják kizártnak a 700 dolláros unciánkénti árat sem. Az ezüst szorosan a fényesebb testvér nyomában jár: az unciánkénti ár 23 éves csúcsra, 12,90 dollárra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!