Az OTP részvényei 1,6 százalékkal emelkedve 3910 forintért forogtak. A Mol mindeközben 0,2 százalékkal 13 750 forintra csúszott vissza, míg a Telekom még ennél is gyengébben teljesít. Az osztalékpapír ugyanis 0,74 százalékkal 675 forintig szánkázott. A Richter ellenben emelkedik. A nagyobbik gyógyszergyártó részvényei 0,27 százalékkal 37 600 forintig erősödtek, míg szektortársa az Egis erre jócskán ráverve közel 2 százalékkal emelkedve 18 650 forintnál járt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!