A BUX-index 1 százalékkal emelkedik délután fél kettő körül.

A blue-chipek között csak az OTP-papír áll a pozitív tartományban, ez viszont jelentősen. A bank részvénye 5 százalék körüli, 190 forintos erősödéssel 4040 forinton áll - nap közben azonban 4080 forinton is kereskedtk vele. Ráadásul a forgalom is jelentős, máris 22 milliárd forint fölötti.

A vezető papírok között a Richter álla a leggyengébben, mintegy 2 százalékos eséssel 36 800 forint körül forog.

Ugyancsak gyengül a Mol és az MTelekom is, előbbi 0,2, utóbbi 0,6 százalékkal. Az olajpapír 13 750, a távközlési részvény 676 forintos árfolyam környékén tartózkodik.

Erősödik viszont az Egis, a közel 3 százalékos drágulással 18 820 forinton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!