Bizonytalanok voltak a befektetők a reggeli órákban, mivel ázsiában is inkább borús volt a hangulat, a tegnapi makroadatok (feldolgozási és bizalmi indexek) nem voltak túl biztatóak, ma pedig nem várhatóak fontosabb adatok. Az Euro Stoxx 50 0,44 százalékkal erősödött, a FTSE 100 lényegében már a tegnapi záróértéken áll, Párizsban azonban folyamatosan emelkedik a CAC 40 index  értéke, immár a 0,65 százalékkal 3580 ponton áll.

Érdekesen alakulhat a tegnap délután 7480 pontig emelkedő, majd a zárásban 7420 pontig csökkenő Dax értéke, hisz az sokáig stagnálást mutatott, majd 0,13 százalékkal erősödött, hisz bizonyos részvények esetében - például a Deutsche Telekom - ma erőteljes emelkedést várnak az elemzők. A spanyoloknál is optimizmus uralkodik, 0,44 százalékot erődött az IBEX, így jelenleg 7924 ponton áll.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!