Háromnegyed egy előtt a Richter-papírok - a parkett forgalmának közel felét adva - jócskán maguk mögött hagyták a tizenötezer forintos határt, s 2,4 százalékos többlettel 15 250 forinton forogtak. Ha nem is ilyen lendülettel, de erősödött az OTP is - közel fél százalékkal -, miközben a Mol szintén életjeleket kezdett mutatni. A Matáv mérsékelte veszteségét, így 0,2 százalékos gyengüléssel 868 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!