Az euró árfolyama ennek megfelelően 254,20/30 forinton állt délelőtt, a reggeli 253,25 forintos jegyzés után - tájékoztatta a NAPI Online-t az ING Bank tradere. A piac likvid, és forgalom is akad, a nap folyamán kiegyensúlyozott kereskedés várható; némi esély mutatkozik a forint további erősödésére is. A dollár kurzusa kevéssel a 221 forintos szint felett táncolt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!