Amíg a hét utolsó napján 290,85 forintot kértek egy euróért, addig hétfő reggel 8 óra előtt perccel 290,75-öt, tehát nagyjából változatlan maradt az árfolyam. Ekkor egy dollár 217,2, egy angol font 343,3, egy svájci frank 236,7, a japán jen pedig 2,3446 forintot ért. A nap folyamán piacmozgató lehet, hogy elkezdődik itthon a parlamenti ülésszak, de bármilyen az új jegybankelnökkel, vagy a devizakötvény-kibocsátással kapcsolatos hír kilendítheti a forintot a nyugalmi állapotából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!