Kevéssé változott, vegyesen alakult a forintárfolyam szerdán a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon - írja az MTI.

Az euró jegyzése szerdán emelkedett kissé, reggel hét órakor 327,77 forinton, este hét óra után pedig 327,85 forinton állt.

QP | Quality Placement

A dollárral és a svájci frankkal szemben a forint erősödött, a dollár jegyzése a reggeli 282,70-ről 281,94 forintra csökkent estére, a svájci franké pedig 290,39-ről 290,11 forintra.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!