A meghirdetett 45 milliárd forintos mennyiséggel szemben - a szokásos két-háromszoros lefedettség helyett - mindössze 43,5 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatokat az elsődleges forgalmazók a három hónapos dkj-k keddi aukcióján. Az ÁKK az elfogadott mennyiséget 30 milliárdra mérsékelte. Az elfogadott hozamok 5,04 százalékos átlaga az egy héttel korábbit 8, a pénteki másodpiaci benchmarkot 2 bázisponttal múlta felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!