Nem mozdult a forint

Alig változott a forintárfolyam a főbb devizákkal szemben péntekre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2018. július 27. péntek, 08:54
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az eurót péntek reggel is a csütörtök esti 323,62 forinttal közel megegyező árfolyamon, 323,63 forinton jegyezték. A svájci frank árfolyama szintén alig változott, a csütörtök esti 279,44 forint után péntek reggel 279,46 forinton állt.

A dollárral szemben a forint kissé gyengült, a dollár jegyzése 277,50 forintról reggelre 277,83 forintra emelkedett.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK