Az eurót a szerda este hét órai 364,40 forint után csütörtök reggel fél nyolckor 364,38 forinton, szinte változatlanul jegyezték.

A dollár jegyzése kissé emelkedett, 321,78 forintról 321,99-re, ami 0,07 százalékos forintgyengülésnek felel meg. A svájci frankot az előző esti 346,74 forint után kissé alacsonyabban, 346,64 forinton jegyezték csütörtök reggel.

A forint a hét eleje óta 0,7 százalékkal erősödött az euróval és 0,3 százalékkal a svájci frankkal szemben, 0,5 százalékkal áll gyengébben viszont a dollár ellenében, miközben szerdán új idei árfolyammélypontot is érintett.

A hónap eleje óta 1,2 százalékkal, az év eleje óta 0,5 százalékkal gyengült a forint az euróval szemben. A lengyel zloty a hónap eleje óta 1,0 százalékkal gyengült és 2,1 százalékkal áll gyengébben év eleji jegyzésénél. A román lej 0,1 százalékkal gyengébb a hónap eleji és 1,8 százalékkal az év eleji árfolyamánál. A cseh korona november eleje óta 1,7 százalékkal, az év eleje óta pedig 3,8 százalékkal erősödött az euróval szemben.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!