A gyenge nyitást követő kis emelkedés után újra dél felé vette az irányt a BUX, fél tízkor 20 028 ponton állt, ami 0,37 százalékos mínuszt takart. A blue chipek közül az OTP vörös kezdés után enyhe pluszba fordult 0,3 százalékkal 6070 forintra. Esett viszont, igaz, egy százalék alatti mértékben a Magyar Telekom (717 forint) és a Richter (32 100) - a Mol egy jelentős, 104 ezer darabos kötés mellett stagnál. Az amerikai piac ma azonban biztosan nem lesz hatással a kereskedésre, mivel ma ünneplik a függetlenség napját.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!