Nem tart közgyűlést az AutoWallis

A koronavírus-járványra és az ezzel kapcsolatos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel elmarad az AutoWallis április 30-ra összehívott éves rendes közgyűlése - közölte a társaság pénteken.
Szabó Dániel, 2020. április 17. péntek, 13:24
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közlemény szerint a napirendben szereplő valamennyi kérdésben a társaság ügyvezetését ellátó igazgatóság fog dönteni.

A tájékoztatóban felhívják a figyelmet arra, hogy a közgyűlés utólagos

összehívásával kapcsolatban a részvényesek jogszabályban meghatározott jogokkal rendelkeznek, az erre vonatkozó határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK