A legnagyobb olasz távközlési cég részvényeinek árfolyama 3 százalék körüli esést produkált azt követően, hogy a Credit Suisse nyilvánosságra hozta a papírral kapcsolatos friss ajánlását, amelyben a korábbi 1,4 euróról 1 euróra vitte le a részvény célárfolyamát, egyúttal szektortársaihoz képest alulteljesítőnek ítélte meg azt. Az Oppenheim sem fukarkodott a társasággal szembeni keresetlen szavakban; a brókercég korábbi 1,6 eurós részvény-célárfolyamát 1,5 euróra módosította, a Telecom Italia megítélését pedig továbbra is semlegesen hagyta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!