Továbbra is az ír mentőcsomag részletei, illetve elfogadása, valamint a kínai monetáris szigorítás áll a figyelem középpontjában, túl sok új hír azonban egyikről sem érkezett ma, ez pedig meglátszik a piacok teljesítményén is.


Az irány ugyanis hiányzik ma a piacokról, a FTSE 0,5 a CAC-40 pedig 0,1 százalékos csökkenést mutat, míg a német DAX 0,1 százalékot tudott emelkedni idáig.


Jelentősebb vállalati hírek nem láttak eddig napvilágot, és jelentősebb makroadatok sem érkeznek majd.

A Stoxx szektorindexek közül csak a vegyipar tudott jelentősebben emelkedni, míg az alapanyagok és a banki szektor jelentősen alulteljesíti a többi indexet 1 százaléknál nagyobb csökkenésével.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!