A nyitás után mutatott veszteségeket ledolgozta a BUX index a kereskedés első órájának végére, azonban emelkedni nem tud igazán eddig a vezető mutató. 10 óra után néhány perccel 17 084 ponton járt, ami gyakorlatilag megegyezik tegnapi záróértékével. Az OTP 0,4 százalékkal erősödik, 3345 forintra, a Mol 0,2 százalékkal, 16 680 forintra. A Magyar Telekom egy százalékkal esik, 425 forinton születtek rá az utolsó kötések. Lefelé tart a Richter is, a gyógyszercég részvényeinek árfolyama negyed százalékkal lett alacsonyabb, 37 500 forint, az Egis 0,2 százalékkal lett olcsóbb, 15 530 forint. A kisebb részvények közül az Állami Nyomda esik 2,5 százalékkal, 385 forintra, az FHB 1,6 százalékkal értékelődött le, 470 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!