A frankfurti DAX index 0,13 százalék emelkedéssel, a londoni FTSE-100 index 0,21 százalék emelkedéssel kezdett, a párizsi DAX 0,01 százalékkal csökkent.

Madridban 0,02 százalékkal csökkent az IBEX-35 index, Milánóban pedig 0,09 százalékkal az FTSE MIB.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 86,98 pontos emelkedéssel, 38 996,76 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,22 százalékkal erősödött - írja az MTI. A forint közben meg se nyekkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!