Az euró kurzusa a 261,40 és 262,90 forint közötti sávban mozgott - ez 6,93 és 7,44 százalék közötti értékeket jelent az intervenciós sáv erős oldalán - és kétszer is tesztelte az alsó értéket. A forgalom átlagos volt, a piac a csütörtöki államkötvény-aukciók eredményét, illetve a pénteki június havi inflációs adatokat várta. A nemzetközi piacokon megállt a dollár erősödése, az árfolyam itthon sem változott lényegesen, szerdán 231,00/20 forinton váltották az amerikai fizetőeszközt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!