Az OTP részvényeiért 6274 forintot adnak a kereskedés félidejében, ez egy százalékkal alacsonyabb a 6340-es pénteki záróárnál. Nem lelkesednek a Mol papírjaiért sem, dacára a mintegy három százalékos olajrallynak. Az olajrészvényt 23 250 forintért vásárolják.

A Richter közelgő gyorsjelentése hozott vevőket a piacra, de egyelőre minden vevőre jut egy eladó is, vagyis a gyógyszerpapír csak minimális, 15 forintos pluszra volt képes, jelenleg 37720 forinton áll.

Hasonló mondható el az 560 forinton forgó  Magyar Telekomról, itt még nem dőlt el, hogy az osztalék utáni emelkedésnek idén is lesznek-e erős pártfogói. Egyelőre a szelvényvágás előtti 600-615-ös sávnak megfelelő szinten kereskednek vele.

Az izraeli piacszerzéssel kecsegtető Hybridbox egészen nagy forgalom mellett emelkedik 3 százalékot, 373 forinton születnek az üzletek.

Az econet viszont nem tud magához térni, 38 forinton áll, ami 2,5 százalékos csökkenés.

Egyre távolodik a 900 forintos szinttől a CIG Pannónia, ma másfél százalékkal esik, 870 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!