Amerika jól nézett ki tegnap, az ázsiai piacok már vegyesebben teljesítettek, Európa viszont a tegnapi amerikai hangulatot készül tovább vinni.

Ha sikerül az OTP-ben a 6400-es szintet legyőzni, akkor nagy tér lehet fölfelé, ez azonban ma is kétesélyes. Ha ismét visszahullana, akkor valószínűleg már mélyebbre esne, mint tegnap.

Tegnap amikor kiállt néhány vevő, megijedt a piac és nagy forgalommal visszaesett a bankpapír - emlékeztetett Varjú.

Ugyanakkor a nagy forgalom azt mutatja, hogy sikerült néhány eladót kipucolni, vagyis könnyebb lehet ma már átjutni ezen a fontos szinten.

A nap így ma is az OTP próbálkozásáról fog szólni, a többi papír csak másodhegedűs szerepet játszik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!