Ez nem jelenti azt, hogy megszűntetné a részvényelemzést a bank, sőt a társaság épp a minap jelentette be, száz főre növeli elemzői létszámát. A szakértők a mostani ajánlások helyett évi négy, hosszú tematikus jelentést állítanak össze, mely általában egy országra, vagy egy szektorra fókuszál majd. A cég elemzői rövid távú kereskedési ötletekkel elsősorban az árfolyamkockázati alapokat segítik majd.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!