A Financial Times beszámolója szerint a Brand Asset Consulting (BAC) által elvégzett felmérés a GS jóhírének elpárolgásáról tanúskodott, s bár a több mint 17 ezer ember megkérdezésével elvégzett kutatás szerint a Morgan Stanley megítélése is romlott az elmúlt időszak során, ám közel sem annyira, mint a második negyedévre rekordméretű nyereségről számot adó szektortársáé.

A BAC jelentése felhívja a figyelmet arra, hogy a társaságok részvényeinek árazását is befolyásoló megítélés tekintetében a Goldman még mindig jobban teljesít a Morgan Stanleynél.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!