Nem bír emelkedni az OTP - tanácstalanok a befektetők

A mai nap a mostanában szokásosnál is több fejtörést okoz a befektetőknek, miután a piacok nagy mínuszban nyitottak ki és mostanra nagy pluszba lendültek. Egy biztos, a BUX lemaradt.
NAPI, 2011. november 3. csütörtök, 14:07
Fotó: Napi.hu

Nem tudta tartani a tempót a minden logika nélkül emelkedő európai piacokkal a BUX. Az OTP még mindig 2,5 százalékos mínuszban 3235 forintnál jár, amit a Mol1,9 százalékos erősödéssel ellensúlyoz, az olajpapír a reggeli 15800-ról már 16300 forintra jött föl. A Telekom és a Richter is egy százalékot esik, előbbi 502, a gyógyszergyártó 35300 forinton cserél gazdát.

A kisebbek közül nagyot esik az AAA és az E-Star, 7,5 illetve 6,8 százalékkal kerültek lejjebb.

A BUX száz pontos mínuszban 16770 pont körül ingadozik, a részvényforgalom még nem érte el a tízmilliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK