A BUX délután 14 órakor 18 500 ponton 2,4 százalékos pluszban állt, ami majdnem megegyezett a nyitó értékével. A vezető részvények közül a nap sztárja ismét az OTP, amely 4 százalékos pluszban 4890 forinton állt. A Mol 1,9 százalékkal 13 860 forintra emelkedett, a Magyar Telekom 686 forintos értéke 1,6 százalékkal jelentett magasabb értéket. A Richter viszont csak 0,6 százalékkal tudott emelkedni, ez 36 125 forintot jelentett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!