Nem elég erős a BUX

Bár dél körül némi előnyre tett szert a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe, a BUX, délután fél kettőre már 0,3 százalékos mínuszban, 7 075 pont alatt állt.
Kummer Krisztián, 2003. március 6. csütörtök, 13:34
Fotó:

A gyengülést elsősorban a Mol papírjának 85 forintos esése okozta, de 25 forinttal esett az OTP kurzusa is. A Matáv árfolyama 7, a Richteré 175 forinttal erősödött. Nagy volt az érdeklődés az Egis és az IEB papírjai iránt is, ám míg előbbi 50 forinttal növelte, addig utóbbi 4 forinttal csökkentette értékét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK