Nem emeltek a kötvényaukción (jav.)

A közel két és félszeres lefedettségre sem reagált a mennyiség megemelésével az ÁKK a 12 hónapos dkj-k csütörtöki aukcióján.
NAPI, 2011. február 17. csütörtök, 12:06
Fotó:

A meghirdetett 50 milliárdos mennyiségre 121,2 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók a 12 hónapos dkj-k csütörtöki aukcióján.

Az államadósság-kezelő az eredetileg tervezett mennyiséget fogadta el, a hozamok 5,97 százalékos átlaga 1 bázisponttal kisebb a szerdai másodpiaci benchmarknál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK